Δημήτρης Μποτίνης: Ενας Πατρινός βραβεύθηκε από τον Πούτιν - pelop.gr


Δημήτρης Μποτίνης: Ενας Πατρινός βραβεύθηκε από τον Πούτιν

Το βραβείο Νέων Καλλιτεχνικών Προσωπικοτήτων απονεμήθηκε στον μαέστρο Δημήτρη Μποτίνη, γιο του πρώην μαέστρου της Ορχήστρας Πατρών, Δημήτρη Μποτίνη. Το βραβείο του δόθηκε για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της παράδοσης της Ρωσικής Τέχνης και τις παραδοσιακές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νικητών για τα βραβεία. Για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των παραδόσεων της ρωσικής μουσικής τέχνης και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το βραβείο απονεμήθηκε στον μαέστρο Δημήτρη Μποτίνη, ο οποίος έπαιξε την ημέρα της ανακοίνωσης των βραβευμένων με την Κρατική Ακαδημαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Μπολσόι στην Περιφερειακή Φιλαρμονική. Στις 25 Μαρτίου, ημέρα που τιμούνται οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με τους νικητές των βραβείων, ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Μποτίνης έπαιξε στην Κρατική Φιλαρμονική Εταιρεία.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Μποτίνης έχει συμμετάσχει ως μαέστρος σε 14 φεστιβάλ κλασικής μουσικής, 30 παρουσιάσεις όπερας και 10 μουσικές παραστάσεις για παιδιά.


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr