Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών ο πατρινός Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Σοφιανόπουλος - pelop.gr


Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών ο πατρινός Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Σοφιανόπουλος

Με αισθήματα μεγάλης χαράς και ευφροσύνης επληροφορήθη το Χριστεπώνυμον Πλήρωμα της Ιεράς και Αποστολικής Μητροπόλεως Πατρών την εκλογήν και ανάδειξιν υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του εκ Πατρών έλκοντος την καταγωγήν, Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου Αρχιμ. Ανδρέου Σοφιανοπούλου, εις Μητροπολίτην Σαράντα Εκκλησιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την προσωπικήν του χαράν, ως και του Ιερού Κλήρου, των Μοναστικών Αδελφοτήτων και του ευσεβούς Πατραικού Λαού, διά την προαγωγήν του π. Ανδρέου, προς τον οποίον εκφράζουν θερμάς συγχαρητηρίους ευχάς και προσρήσεις, ώστε να καταστή άξιος της μεγάλης τιμής της Αρχιερωσύνης και να λάμψη ως φως επί την λυχνίαν της του Κυρίου φωτοφόρου Καθέδρας, από το μαρτυρικόν  και αειλαμπές Φανάριον.

Η Εκκλησία των Πατρών, εκφράζει τον βαθύτατον σεβασμόν και τας ευγνώμονας ευχαριστίας προς τον Παναγιώτατον και Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον, διά την εκλογήν και ανύψωσιν ενός ακόμη εκ Πατρών Κληρικού του Οικουμενικού Θρόνου, εις Μητροπολίτην και την περιβολήν, με την της Αρχιερωσύνης χάριν και τιμήν, και δέεται υπέρ υγιείας και μακροημερεύσεως του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού Πατριάρχου, προς δόξαν Θεού και εύκλειαν της Ορθοδοξίας συμπάσης.


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr