«Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση», ο Νίκος Βετούλας για την επιστροφή στη δράση στην Α2 - pelop.gr


«Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση», ο Νίκος Βετούλας για την επιστροφή στη δράση στην Α2

«Είναι θετικό το ότι ανοίγουν τα γήπεδα και οι αθλητές θα βρεθούν μετά από καιρό στο φυσικό τους χώρο για να κάνουν προπονήσεις. Το ιδανικό θα ήταν να ανοίξουν τα γήπεδα για όλο το εύρος και τις κατηγορίες του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, ακόμη και για τις ακαδημίες. Ομως σε ότι έχει να κάνει με την Α2 Εθνική από την επιστροφή στις προπονήσεις μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θεωρώ ότι απέχουμε αρκετά». Αυτά τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Α2 Εθνική έπειτα από το «πράσινο» φως που δόθηκε από την Πολιτεία για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

-Πόσο χρόνο χρειάζονται οι ομάδες για να είναι έτοιμες να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση;

«Το λιγότερο διάστημα θα πρέπει να είναι τέσσερις εβδομάδες. Βέβαια το βασικό θα είναι να επισημοποιηθεί πλάνο για τις συνθήκες, τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τις προϋποθέσεις, τους όρους και κάθε παράμετρο. Ολα αυτά θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα για να μπορέσουν όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο Απόλλωνας, να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει το δυνατό συντομότερα. Να ξέρουμε όλοι τους νέους κανόνες και το διακύβευμα. Δεν γίνεται ομάδες, παίκτες, προπονητές, όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι στο γήπεδο για τις προπονήσεις και να μην μάθουν άμεσα τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, πώς θα συνεχιστεί και τι θα ισχύσει. Πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση».

-Ο Απόλλωνας;

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και την διατύπωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κ. Αθανασίου. Θέλουμε με παίξουμε και θέλουμε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί».

ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Για σήμερα στον Απόλλωνα έχει προγραμματιστεί να γίνουν τεστ στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις. Μάλιστα όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην Πάτρα και έχουν ενημερωθεί για όλες τις κινήσεις της ομάδας.


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr