Το ΠατριΝΟ Καρναβάλι ψάχνει τα τραγούδια του! - pelop.gr


Το ΠατριΝΟ Καρναβάλι ψάχνει τα τραγούδια του!

Με ποια τραγούδια χορεύουμε το Καρναβάλι; Τι είναι αυτό που κάνει ένα τραγούδι «καρναβαλικό»; Οπως είχε πει και ο Στέλιος Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πάρτι που είχε πραγματοποιηθεί στο Μπούλα Radio, ο όρος «καρναβαλικό τραγούδι» είναι καθαρά πατρινός, καθώς όταν είχε ζητήσει από έναν Αθηναίο DJ να παίξει καρναβαλικά τραγούδια, αυτός απόρρησε, λέγοντάς του πως τόση ώρα παίζει καρναβαλικά τραγούδια, εννοώνοντας τα λάτιν που παίζονται σε όλη την Ελλάδα τις ημέρες της Αποκριάς.

Ομως για την Πάτρα, ο όρος «καρναβαλικό τραγούδι» είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να πρόκειται για ένα τραγούδι που μας έρχεται από περασμένες δεκαετίες, να μην είναι καθόλου λάτιν, να μην έχει κάποιο «καρναβαλικό» στοιχείο, αλλά για κάποιον λόγο να το έχουμε συνδέσει με τα πάρτι, τον χορό και τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ετσι, η ομάδα «του χρόνου Μπούλες» αποφάσισε να κάνει ένα μικρό γκάλοπ, καλώντας όλους μας να φτιάξουμε το απόλυτο Top '21 καρναβαλικών τραγουδιών για το ΠατριΝΟ Καρναβάλι του 2021!

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook μπορεί να βρει κανείς μία λίστα η οποία περιλαμβάνει πάνω από 90 κομμάτια, από το κλασικό παραδοσιακό «Να 'ταν η θάλασσα κρασί», τις «Καυτές βραδιές» της Κωνσταντίνας και του Χάρη Χαλκίτη αλλά και το «Αμάρτησε μαζί μου» της Λένας Ζευγαρά, μέχρι το «Εργαλείο», το «Μια θάλασσα γαλάζια» της Μπέσσυς Αργυράκη, το «Daddy Cool» των Boney M και το «Paris Latino» των Horny United και ό,τι άλλο υπάρχει στο ενδιάμεσο. Μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου, μπορούμε να ψηφίζουμε από τα τραγούδια της λίστας ή ακόμα και να προσθέσουμε το αγαπημένο μας καρναβαλικό τργούδι. Το Top '21 θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή από το Μπούλα Radio και στα social media, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί. Σημειώνεται πως πρόκειται για μια ιδέα του Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου.


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr