Αιγιάλεια - Απολογισμός ΔΕΥΑ: Αλλοι πότιζαν, άλλοι πλήρωναν, με τέλη στα καφενεία! - pelop.gr


Αιγιάλεια - Απολογισμός ΔΕΥΑ: Αλλοι πότιζαν, άλλοι πλήρωναν, με τέλη στα καφενεία!

Θετικά στοιχεία στη διαχείριση της Αρδευσης από τη ΔΕΥΑ Αιγιάλειας παρουσίασαν χθες (σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου) ο δήμαρχος και πρόεδρός της Δημ. Καλογερόπουλος, η αντιπρόεδρος Διαμ. Βασιλακοπούλου - Καρτσωνάκη με υπηρεσιακά στελέχη, δίνοντας έμφαση σε έργα από εθνικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

«Η άρδευση ήταν ασθενής κι έπρεπε να την πάμε στο γιατρό» τόνισε η κ. Βασιλακοπούλου. «Αλλοι πότιζαν, άλλοι πλήρωναν, ανάλογα τις σχέσεις τους με υδρονομείς, που καθόριζαν τέλη στα καφενεία» είπε ενδεικτικά.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΑ Απ. Λιόγκας είπε ότι έχουν εγγραφεί στο νέο «Μητρώο Αρδευομένων» 4.000 αγρότες, νούμερο που αφορά στο 50% των στρεμμάτων που ποτίζονται, ενώ αναφέρθηκε και στην «άρδευση του μέλλοντος» μέσω της γεωργίας ακριβείας, τη χρήση κλειστών αγωγών παντού, μείωση της χρήσης γεωτρήσεων ήδη κατά 30% κ.ά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΑ Παν. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην ωφέλιμη σημασία της τηλεμετρίας και μελλοντικά σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ο κ. Καλογερόπουλος τάχθηκε υπέρ της πολιτικής της αλήθειας έναντι μικροπολιτικών συμπεριφορών του χθες, επιμένοντας πως η μεταβίβαση της Αρδευσης στη ΔΕΥΑΑ ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον, με το φθηνότερο τιμολόγιο.


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr