Δημοφιλέστερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου η Anytime της INTERAMERICAN - pelop.gr


Δημοφιλέστερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου η Anytime της INTERAMERICAN

Στο πλαίσιο της ετήσιας ψηφοφορίας για το «Best Car» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό «auto Τρίτη», το κοινό, εκτός από το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, ανέδειξε και τις καλύτερες μάρκες στην κατηγορία τους με βάση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το 1ο βραβείο σε αυτήν την κατηγορία κατέκτησε η Anytime της INTERAMERICAN, ως «το καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Στον διαγωνισμό του «Best Car», που είναι ο μακροβιότερος θεσμός διακρίσεων της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, συμμετέχουν χιλιάδες ψηφοφόροι - κάτοχοι αυτοκινήτου. Κάθε διάκριση αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης προς τη βραβευόμενη εταιρεία ή το brand που στην περίπτωση της Anytime επιβεβαιώνεται από το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη direct ασφάλιση αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Η Anytime αναγνωρίζεται για τα πρωτοποριακά προϊόντα και το σύνολο των υπηρεσιών που διαθέτει στην ασφαλιστική αγορά, με συνεχή προσαρμογή στα νέα δεδομένα για μια περισσότερο ποιοτική και ασφαλή μετακίνηση.

Εκ μέρους της Anytime, το 1ο βραβείο παρέλαβε ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN, που δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά το αναγνωστικό κοινό του "auto Τρίτη", καθώς και τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την Anytime. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο για όλους και μας γεμίζει με μεγάλη ικανοποίηση, αποτελώντας ένα σημαντικό κίνητρο, για να συνεχίσουμε εντατικά τη δουλειά και προσπάθειά μας να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, σε έναν κλάδο, στον οποίο έχουμε πολλές και γρήγορες μεταβολές με αιχμή την τεχνολογία. Συνεχίζουμε να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες του κόσμου και να καινοτομούμε, δημιουργώντας εξατομικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινή αξία, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης».


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr