«Στα κεραμίδια» ΣΚΕΑΝΑ και έμποροι για την 5η Επιστρεπτέα. Κόπηκαν οι μισοί - pelop.gr


«Στα κεραμίδια» ΣΚΕΑΝΑ και έμποροι για την 5η Επιστρεπτέα. Κόπηκαν οι μισοί

Πυρ και μανία είναι οι κλαδικοί εκπρόσωποι της εστίασης, του εμπορίου και των επαγγελματοβιοτεχνών, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για τον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Οι μισές αιτήσεις κόπηκαν λόγω μη εκπλήρωσης των κριτηρίων επιλεξιμότητας, ενώ οι εναπομείναντες δικαιούχοι, που θα είναι κυρίως κλειστές επιχειρήσεις, θα λάβουν ποσά από 2.000 - 4.000 ευρώ για τους επόμενους τρεις μήνες περίπου.

Ο ΣΚΕΑΝΑ ήδη με μια οργισμένη ανακοίνωση, εξήγγειλε για σήμερα στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε... ΤΙΠΟΤΑ. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ' έξω ή με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε».


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr