Γκάρετ και Πάλο συμπαίκτες στο Αϊοβα Στέιτ - pelop.gr


Γκάρετ και Πάλο συμπαίκτες στο Αϊοβα Στέιτ

Μπορεί σε κάποιους να φανεί περίεργο, όμως ξέρετε ποιος ήταν εκείνος που συμβούλευσε και τελικά έπεισε τον Ντιάντε Γκάρετ να «μετακομίσει» στην Πάτρα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα;

Ηταν ένας παίκτης που φόρεσε για λίγο την φανέλα της πατρινής ομάδας, όμως δεν κατέφερε τελικά να «ριζώσει» στα μέρη μας, αν και πρόλαβε να δει από κοντά αυτό που ερχόταν...

Ο λόγος για τον Μπούμπου Πάλο, τον Αφροαμερικανό γκαρντ, που βρέθηκε για λίγο στο «Τόφαλος» το 2017. Ο καταγόμενος από την Μπουρκίνα Φάσο περιφερειακός, υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντιάντε Γκάρετ στο Πανεπιστήμιο του Αϊοβα Στέιτ και από τότε διατηρούν συχνή επαφή.

Ο Γκάρετ φόρεσε τα χρώματα των «Κυκλώνων» (προσωνύμιο της ομάδας μπάσκετ του Κολεγίου) από το 2007 έως το 2011, με την θητεία του να συμπίπτει με εκείνη του Μπούμπου Πάλο τη διετία 2010-2011 (ο Πάλο συνέχισε να παίζει στο Πανεπιστήμιο έως το 2014, χρονιά που ο Γκάρετ έπαιζε ήδη στο ΝΒΑ G League με τους Αϊόβα Ενερτζι).

Η εξέλιξη των πραγμάτων έφερε τους Πάλο και Γκάρετ στην Ευρώπη, αν και ο πρώτος δεν στέριωσε στη «Γηραιά Ηπειρο» και επέστρεψε αναγκαστικά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, παίζοντας στο NBA G League με τους Σιού Φολς Σκάιφορς. Οσο για τον Γκάρετ, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον παλιό του φίλο, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με την φανέλα του Προμηθέα και αφού έχει ήδη παίξει σε Μακάμπι Ασντοντ, Τορίνο και Τόφας Μπούρσα.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr