Η Γαλήνη απέκτησε και τον Γιωτόπουλο - pelop.gr


Η Γαλήνη απέκτησε και τον Γιωτόπουλο

Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε η Γαλήνη για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η στο οποίο θα μετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά. Πιο συγκεκριμένα με τρόπο αθόρυβο και απόλυτα ουσιαστικό πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Τάκη Γιωτόπουλο, παίκτη που «κουβαλάει» μια πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του τοπικού μπάσκετ, με την οποία αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά τη νέα του ομάδα. Ο παίκτης σε ηλικία σήμερα 39 ετών δεν έκρυψε τα επισημάνει τι τον έφερε στην Γαλήνη για να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

«Η επιμονή και ο τρόπος προσέγγισης του κόουτς Γιαννόπουλου ήταν τα δυο βασικά στοιχεία που με έπεισαν να πω το ναι και να ενταχτώ στην Γαλήνη, ομάδα που βλέπω κι εγώ τα τελευταία χρόνια ότι κάνει τη δική της πολύ μεγάλη προσπάθεια στο χώρο και η πορεία της είναι καθαρά ανοδική.

Το πρότζεκτ που έχει θεωρώ ότι είναι πολύ καλό και μια νέα πρόκληση για μένα κι έτσι αποφάσισα να ενταχτώ στο έμψυχο δυναμικό της», ήταν τα λόγια του.

Όσο για το «μυστικό που τον διατηρεί σήμερα σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση», έδωσε τη δική του απάντηση.

«Η αγάπη μου για το μπάσκετ, έτσι απλά. Κι όταν αγαπάς κάτι, δεν το αφήνεις όσο αντέχεις και φυσικά, δεν σε αφήνει κι αυτό...».

Πλούσιο «βιογραφικό»

Μια ζωή μπάσκετ από μικρή ηλικία έχει να επιδείξει ο Τάκης Γιωτόπουλος. Από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί και μεταξύ άλλων είναι οι Αίολος Αγυιάς, Αγυιά, Ολυμπιάδα, Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ, Λεχαινά, Πανωλενειακός, κ.ά.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr