Χρήστας Τσίκας: «Είμαστε συνεπείς, μας τιμωρούν» - pelop.gr


Χρήστας Τσίκας: «Είμαστε συνεπείς, μας τιμωρούν»

Ξεκινήσαμε προετοιμασία την 1η Αυγούστου υπολογίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει όπως είχε προγραμματιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Ηρθε η πρώτη αναβολή για τις 27 Σεπτεμβρίου και τελικά μάθαμε ότι η πρεμιέρα θα γίνει 11 Οκτωβρίου και βλέπουμε. Απίθανα πράγματα πάμε για 10 εβδομάδες προετοιμασία και βλέπουμε. Δηλαδή εμείς που είμαστε συνεπείς μας τιμωρούν και θα βγουν ωφελημένες ομάδες που ξεκίνησαν αργότερα την προετοιμασία τους». Αυτά μας είπε στην κουβέντα που κάναμε εκφράζοντας τα παράπονα του για τα όσα συμβαίνουν στη Γ' Εθνική ο προπονητής του Διαγόρα, Χρήστος Τσίκας.

-Αποκτήσατε δηλαδή πρόβλημα λόγω συνέπειας, πώς μπορεί αυτό να λυθεί;

«Ημασταν έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα και πρέπει όσο το δυνατόν να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε σε μια καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο και ούτε πρέπει να συμβαίνει. Κανονικά η προετοιμασία διαρκεί 6 εβδομάδας, θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε αυτή τη φορά να αυξηθεί σε 7 εβδομάδες λόγω της παρατεταμένης αποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ομως ότι σίγουρα θα είμαστε 10 εβδομάδες χωρίς επίσημες υποχρεώσεις από τότε που μπήκαμε σε περίοδο προπονήσεων. Αυτό δεν το περιμέναμε και βασικά δεν το θέλαμε γιατί μας κάνει πλέον άνω-κάτω το προγραμματισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τρόπους να μείνουμε σε ένα καλό επίπεδο. Μακάρι η συνέπεια που δείξαμε ξεκινώντας στην ώρα που έπρεπε να μην μας κοστίσει τελικά. Και ελπίζω να μην πάει ακόμη πιο πίσω το πρωτάθλημα».

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Τρεις οι στρατευμένοι του Διαγόρα και πονοκέφαλος για τον Χρήστο Τσίκα, καθώς λόγω υποχρεώσεων με τη θητεία τους δεν παρακολουθούν όπως θα έπρεπε το πρόγραμμα της προετοιμασίας οι Γιάννης Σταυρόπουλος, Γιώργος Καπετανάκης, Ακης Τσεκούρας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Δυνατό φιλικό με τον Φωκικό θα δώσει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο Διαγόρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αμφισσα στην έδρα του Φωκικού. Θυμίζουμε ότι ο Φωκικός θα συμμετάσχει, όπως και ο Διαγόρας, στη Γ' Εθνική αλλά έχει τοποθετηθεί στον Δ' Ομιλο.

Εγκώμια για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο Χρήστος Τσίκας είχε σχεδόν πέρυσι για δύο μήνες παίκτη στον Διαγόρα, έως ότου δηλαδή να μεταγραφεί στην Παναχαϊκή, τον Κώστα Παπαδόπουλο που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας των «κοκκινόμαυρων». Οταν τον ρωτήσαμε εάν περίμενε την εξέλιξή του, του έπλεξε το εγκώμιο τονίζοντας: «Καταρχήν όλοι στον Διαγόρα είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδο του. Είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα, τα οποία θα τον βοηθήσουν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στην Παναχαϊκή είναι ξεκάθαρο ότι βρήκε το επαγγελματικό περιβάλλον για να δουλέψει σε υψηλότερο επίπεδο και να αναδείξει σημαντικά στοιχεία. Προσωπικά θεωρώ ότι επίσης σημαντικό παράγοντας που θα τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα είναι ο εξαιρετικός τους χαρακτήρας. Είναι σπουδαίο παιδί και του εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο».


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr