Κ.Τζαβάρας: Θέλησε να πιέσει με την απουσία του - pelop.gr


Κ.Τζαβάρας: Θέλησε να πιέσει με την απουσία του

«Είχα προ ημερών επαφή με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, γνωρίζω τις εξελίξεις για την Πατρών - Πύργου και δεν συνέτρεχε λόγος να πάω στη σημερινή (χθεσινή) σύσκεψη…».

Με τον ανωτέρω τρόπο δικαιολόγησε την απουσία του από την συνάντηση του υπουργού με τους νεοδημοκράτες βουλευτές της Δυτικής Ελλάδος, ο πρώην υπουργός και πρώτος βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας.

Στην χθεσινή συνομιλία εύκολα γινόταν αντιληπτή η φόρτισή του, με αφορμή το τελευταίο τραγικό δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου που στοίχησε τη ζωή σ' ένα βρέφος 16 μηνών…

«Χάνονται ζωές, χάνεται κάθε χρόνο ένα μικρό χωριό στην Πατρών - Πύργου, έπρεπε ο δρόμος να είναι έτοιμος αν δεν τεμάχιζε το έργο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Ηλείος βουλευτής και συμπλήρωσε:

«Σήμερα, ωστόσο, κυβερνάει η ΝΔ και οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος στις ανακυκλούμενες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην ανακύκλωση των δικών μας εξαγγελιών.

Στη συνομιλία μας ο Κώστας Τζαβάρας κατέθεσε και μια ένσταση: «Πραγματοποιούνται οι εν λόγω συσκέψεις και δεν καλούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε να είναι παρόντες, να ενημερωθούν και ν' αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους…».

Γενικότερα δείχνει «πειραγμένος», ο Ηλείος βουλευτής, αφού δεν απέφυγε τον σχολιασμό υπουργών που έχουν δικό τους «στασίδι» στα μεγάλα κανάλια:

«Δεν με βρίσκει σύμφωνο η παρέλαση υπουργών σε διάφορες εκπομπές, όταν δεν έχουν να πουν κάτι το εξαιρετικά σημαντικό. Εχει χαθεί το μέτρο…».

Γ.Αναστασόπουλος


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr