Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις» - pelop.gr


Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις»

Ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου SPARC και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία - Interreg Greece-Italy 2014-2020», που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει ομαδική εικαστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί, με έργα εμπνευσμένα από το Καρναβάλι με τίτλο «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις».

Κεντρικό θέμα έμπνευσης και δημιουργίας είναι το Καρναβάλι ως Πράξη μεταμόρφωσης, μύησης, μέθεξης από τις διονυσιακές γιορτές, τα λαϊκά δρώμενα μέχρι τη σύγχρονη καλλιτεχνική του διάσταση και υπόσταση.

Στόχος η βίωση μιας πολυεπίπεδης και πολλαπλής αισθητικής εικαστικής εμπειρίας δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Καρναβαλιού.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί εικαστικούς καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην πόλη της Πάτρας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις». Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό και δείγμα της δουλειάς των και πρέπει να αποσταλούν από τους καλλιτέχνες μέχρι τις 20/8/2020 μέσω email το οποίο θα έχει τίτλο «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις» στο: vpapa@patras.gr


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr