Τριήμερο προβολών για τις Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ - pelop.gr


Τριήμερο προβολών για τις Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ) διοργανώνουν τριήμερο προβολών στο Κάστρο Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Η βασίλισσα της καρδιάς» της Μέιλ Ελ- Τούκι, την επόμενη ημέρα η ταινία «Το αυγό» του Κουάν'αν Γουάνγκ και στις 17 Ιουλίου τον κύκλο προβολών θα κλείσει η ταινία «Μια λευκή, λευκή μέρα» του Χλίνουρ Πάλμασον.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τρεις ταινίες παραγωγής του 2019, ενώ η ώρα έναρξης των προβολών είναι 9 μ.μ. Από τις παραπάνω ταινίες, οι δύο πρώτες είναι από αυτές που ήταν στο Πρόγραμμα της Λέσχης Β' Κύκλου δεν πραγματοποιήθηκε η προβολή τους λόγω της πανδημίας.

Τον χώρο παραχώρησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, ενώ θα τηρηθούν συγκεκριμένοι όροι ασφαλείας. Η είσοδος θα πραγματοποιείται με δελτίο εισόδου και με τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων. Η διανομή των δελτίων για την προβολή των 21.00 ξεκινά στις 19.30, μέχρις εξαντλήσεώς τους. Κάθε θεατής δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr