«Αθλητισμός και κορονοϊός, η επόμενη ημέρα» - pelop.gr


«Αθλητισμός και κορονοϊός, η επόμενη ημέρα»

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και η Match Αχαϊας διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αθλητισμός και κορονοϊός- Η επόμενη μέρα στους χώρους άθλησης» που θα πραγματοποιηθεί αύριο (9/7).

Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί σε κάθε έκφανση της δημόσιας δραστηριότητας η πανδημική κρίση αγγίζουν το σύνολο της αθλητικής δράσης, από τον επαγγελματικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό έως τις ακαδημίες, τα γυμναστήρια, τα σχολεία, τους ανοικτούς και κλειστούς χώρους άθλησης.

Παράλληλα, εγείρονται μια σειρά από ζητήματα ώστε το «μένουμε ασφαλείς» να έχει πλήρη εφαρμογή και στον χώρο του αθλητισμού, υπό την παραλλαγή «αθλούμαστε ασφαλώς». Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να ενημερώσει πάνω σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, και να φέρει σε διαδικτυακή επαφή εμπλεκόμενους με τον αθλητισμό.

Διακεκριμένοι αθλητές, ψυχολόγοι, γυμναστές, διοικητικά στελέχη αθλητικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων αλλά και λοιμωξιολόγοι θα περιληφθούν ως ομιλητές στις ενότητες της εκδήλωσης , τις οποίες θα συντονίσουν γνωστοί δημοσιογράφοι.

Ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε:

«Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, που προσπαθεί να συμβάλει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στο χώρο».


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr