Πάτρα: Οι ιστορίες του Αρκά σε καλοκαιρινή περιοδεία - pelop.gr


Πάτρα: Οι ιστορίες του Αρκά σε καλοκαιρινή περιοδεία

Στο Royal Theater θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 9 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ. η παράσταση «Ζωή Μετά» του Αρκά.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο τη θεατρική διασκευή όσο και τη σκηνοθεσία, ως σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση.

Για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα:

«Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το ''τέρας'' που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν».

Εισιτήρια: 15 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ άνω των 65 - άνεργοι - πολύτεκνοι - φοιτητικό, 10 ευρώ μαθητικό. Προπώληση: 12 ευρώ στα viva.gr και στα ticketservices.gr

Προπώληση: Royal, Γωνιά του Βιβλίου, Φάρος Εν Πάτραις, Οπτικά Καραμούζης, Cafe Bistro Queen και Βιβλιοπωλείο Discover.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr