Ο «Μικρός Πρίγκιπας» στο Αίγιο - pelop.gr


Ο «Μικρός Πρίγκιπας» στο Αίγιο

Η παράσταση που μάγεψε μικρούς και μεγάλους στην Πάτρα για δύο συναπτά χρόνια στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχνουργείο, ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ, αυτή τη φορά μεταφέρεται στο Αίγιο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδεία της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ετσι, θα παρουσιαστεί σήμερα στις 9.15 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο Γεώργιος Παππάς.

Βασικό μήνυμα του έργου είναι η σημασία που έχει να αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα γύρω του με την καρδιά και την ψυχή, χωρίς να παρασύρεται από όσα απλά βλέπει. Η δυνατότητα να βλέπει κανείς πέρα από την ύλη, πέρα από τα δεδομένα, αποτελεί για το συγγραφέα σημαντικό στοιχείο της ζωής των ανθρώπων. Τα πράγματα που αξίζουν βρίσκονται κρυμμένα και επειδή οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στο τι βλέπουν, αυτό τους οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

Η θεατρική διασκευή, η σκηνοθεσία και οι φωτισμοί είναι του Γεράσιμου Ντάβαρη, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου που επιμελείται και την κινησιολογία, η σκηνογραφία και οι πρωτότυπες κατασκευές είναι του Ενο Σκονδράνη, ενδυματολόγος είναι η Μαρία Ασημακοπούλου, η αφίσα και το video animation είναι του Κλέωνα Ζησιμόπουλου ενώ τεχνικός ήχου και φωτισμών είναι ο Τρύφωνας Παναγιωτάκης.

Παίζουν οι: Δήμητρα Κωνσταντίνου, Γεράσιμος Ντάβαρης, Διονύσης Βούλτσος, Ελένη Μεσσήνη και Γιάννης Γκοτσόπουλος.

Εισιτήριο: 6 ευρώ ενηλίκων, 5 ευρώ παιδικό μειωμένο, 5 ευρώ προπώληση. Η προπώληση γίνεται στα: Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη», «Il Centrale» και Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού - Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr