Μοναδική η νέα καμπάνια, της Coffee Island - pelop.gr


Μοναδική η νέα καμπάνια, της Coffee Island

Η νέα καμπάνια της Coffee Island είναι εμπνευσμένη από το ίδιο της το motto, «μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους» αλλά και από μια καθημερινή αλήθεια, ότι ο καλύτερος καφές, για τον καθένα ξεχωριστά, είναι αυτός που δημιουργεί ο ίδιος.

Η νέα επικοινωνία της αλυσίδας καφεκοπτείων είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα της κάθε προσωπικότητας αλλά και στη δημιουργικότητα, καθώς έρχεται να απενοχοποιήσει κάθε πιθανή «ατέλεια» που μπορεί να θεωρούμε ότι έχει ο καφές μας. Πάνω απ' όλα όμως, μας κάνει να αισθανθούμε περήφανοι για αυτή την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, για αυτή τη μικρή προσωπική μας δημιουργία.

Στο νέο τηλεοπτικό spot, που είναι ήδη «στον αέρα», μια σειρά από διαφορετικές φιγούρες ανθρώπων, ποζάρουν με αμέριστη υπερηφάνεια κρατώντας τον δικό τους μοναδικό καφέ. Προσωπικότητες ξεχωριστού στυλ, επαγγέλματος, προέλευσης, προτάσσουν και παρουσιάζουν, ο καθένας στο δικό του διαφορετικό ποτήρι, τον καφέ του έτσι όπως εκείνος τον απολαμβάνει καθημερινά. Ανάμεσά τους είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της Coffee Island. Η στάση του σώματός τους και το ύφος τους δημιουργεί μοναδικά πορτραίτα, ενώ η αισθητική και η κινηματογράφηση παραπέμπει σε πίνακες ζωγραφικής. Το λεπτό χιούμορ πρωταγωνιστεί αφού όλοι εκφράζουν την ίδια ικανοποίηση για τη δημιουργία τους, ακόμα και όταν το αποτέλεσμα δεν είναι άρτιο.

Με αυτό τον δημιουργικό τρόπο, η εταιρεία παράλληλα μας παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη μορφή του Καφεκοπτείου Coffee Island και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Τη νέα επικοινωνία της Coffee Island επιμελήθηκε η Everything Grows In The Jungle, ενώ την παραγωγή η TopCut Modiano με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπουραντά.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr