Απρόσκοπτη και συνεχής η τροφοδοσία της αγοράς καυσίμων - pelop.gr


Απρόσκοπτη και συνεχής η τροφοδοσία της αγοράς καυσίμων

Η αλυσίδα της αγοράς καυσίμων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και τροφοδοτεί πλήρως τις ανάγκες της αγοράς. Αυτό τονίζουν πηγές του κλάδου των πετρελαιοειδών, απαντώντας στη φημολογία που αναπτύχθηκε με αφορμή τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

"Τα διυλιστήρια, οι εταιρείες και τα πρατήρια θα παραμείνουν ανοιχτά", αναφέρει πηγή του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, που διαβεβαιώνει ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις, γίνονται έλεγχοι σε όσους εισέρχονται και παράλληλα έχουν οργανωθεί οι απαραίτητες βάρδιες, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν θέσει σε εφαρμογή τα "business continuity plas" που έχουν για περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως αποτυπώνεται στο παρατηρητήριο τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης οι τιμές των καυσίμων παρουσιάζουν σημαντική υποχώρηση. Στην πλειονότητα των πρατηρίων της Αττικής η τιμή της απλής αμόλυβδης έχει πέσει στα 1,30 - 1,35 ευρώ το λίτρο, ενώ η τιμή του πετρελαίου κίνησης χωρίς πρόσθετα ξεκινά από το 1,03 ευρώ το λίτρο και φτάνει στο 1,1 ευρώ το λίτρο. Από την περασμένη εβδομάδα η μείωση ξεπερνά το 15% στο σύνολο της τιμής (περιλαμβανομένων και των φόρων).


Ιδιοκτησία: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»
Διεύθυνση : ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα
Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ H. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 312530, 6949628031
Φαξ: 2610 312535
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: Κωνσταντίνος Μάγνης
Αρχισυντάκτες: Μαρινα Ριζογιαννη, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
Προϊστάμενος Ατελιέ: Κώστας Γαλανόπουλος
Επικοινωνία : contact@pelop.gr
Δημοσιογράφοι: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr