Προμηθέας: Πολλά φάλτσα στο ΟΑΚΑ... - pelop.gr


Προμηθέας: Πολλά φάλτσα στο ΟΑΚΑ...

Από τον Γκίκα το περιμένεις το... σφοντύλι, γιατί το έχεις ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν (όχι σαν «θύμα» του βέβαια...).

Από διεθνείς διαιτητές, όμως, όπως π.χ. ο Τόμι Σχοινάς, έχεις την απαίτηση για καλύτερα σφυρίγματα σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι θα κρίνει πολλά πράγματα για τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League. Αν και ο Μάκης Γιατράς και τα στελέχη του Προμηθέα δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία αμέσως μετά την προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εντούτοις υπήρξε μια έντονη δυσφορία κατά την επιστροφή στην Πάτρα, με τους «Προμηθείς» να μετρούν τουλάχιστον 35 ανάποδα σφυρίγματα!

Ο αριθμός είναι μεγάλος, όπως μεγάλη ήταν και η γκρίνια στις τάξεις των παικτών της πατρινής ομάδας για «φάουλ που δεν ήταν φάουλ» ή για υπερβολική ευαισθησία των «γκρίζων» υπέρ των γηπεδούχων, την ίδια στιγμή που το πατρινό συγκρότημα απέδειξε με την εμφάνισή του ότι (και) την φετινή ΑΕΚ την έχει του χεριού του.

Αλλωστε, κάτι μας λέει ότι οι δυο ομάδες θα παίξουν κι άλλες φορές φέτος και μάλιστα σε παιχνίδια που θα κρίνουν προκρίσεις ή ακόμη και τίτλους, οπότε ίσως να είναι και για καλό που ήρθαν έτσι τα πράγματα τώρα.

Και κάτι τελευταίο: Στον Προμηθέα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συνδέσουν όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με την φημολογία των τελευταίων ημερών, που θέλει τον Βαγγέλη Λιόλιο να διεκδικεί την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Οι «Προμηθείς» εξακολουθούν να θεωρούν ότι το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας είναι πολύ υψηλό, όμως θα είναι αμείλικτοι αν εντοπιστούν φαινόμενα που δεν τιμούν το ελληνικό μπάσκετ.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr