Α.Γεωργόπουλος: Οι ληστείες σε διανομείς φαγητού - pelop.gr


Α.Γεωργόπουλος: Οι ληστείες σε διανομείς φαγητού

Εντύπωση έχει προκαλέσει η εκδίκαση της υπόθεσης τριών ληστειών, σε βάρος διανομέων φαγητού στην Πάτρα, που δικάστηκε προχθές από το Πενταμελές Εφετείο. «Πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, ήταν ένας νεαρός, ο οποίος την επίμαχη περίοδο, σπούδαζε στην Πάτρα και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του στο δικαστήριο, ο γιος του, υπέπεσε σε αυτά τα σφάλματα, επειδή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το βάρος της αποτυχίας, να εισαχθεί στη Σχολή Ευελπίδων, που επιθυμούσε από μικρό παιδί.

Σε δήλωσή του στην «Π» ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού, Ανδρέας Γεωργόπουλος, σημείωσε τα εξής: «Ο εντολέας μου, αν και μεγάλωσε σε ένα πολύ καλό οικογενειακό περιβάλλον κι ήταν αριστούχος μαθητής, αποδείχθηκε ότι είχε πολύ μεγάλη δυσκολία να διαχειριστεί ψυχολογικά τις αποτυχίες της ζωής.

Ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του χωρίς να αποκρύψει ή να ωραιοποιήσει την οποιαδήποτε συμπεριφορά του, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των πράξεών του, αναζήτησε τα θύματα για να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη. Από την διαδικασία στο ακροατήριο προέκυψε ότι οι συμπεριφορές ήταν ευκαιριακές κι όχι εμπεδωμένες, είχαν σταματήσει πολλούς μήνες πριν από τη σύλληψη και συνδέονταν σε μεγάλο βαθμό με την ηλικιακή του ανωριμότητα και την ψυχολογική του αστάθεια».


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr