Χαμός σε Κέρκυρα, Ηπειρο, η κακοκαιρία απλώνεται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα - pelop.gr


Χαμός σε Κέρκυρα, Ηπειρο, η κακοκαιρία απλώνεται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα

Η κακοκαιρία σαρώνει ήδη το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, με βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, έως τις 16:00 το απόγευμα έπεσαν στην περιοχή 4.000 κεραυνοί.

Ισχυρό μπουρίνι χτύπησε την Θεσπρωτία αφήνοντας αρκετά προβλήματα. Οι δρόμοι στην Ηγουμενίτσα πλημμύρισαν ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν τα Σύβοτα καθώς έπεσε κολώνα της ΔΕΗ.

Επίσης στο δρόμο Πλαταριάς Συβότων έπεσαν κλαδιά από δέντρα όπως και στον δρόμο προς το Δρέπανο. Το μεσημέρι έκλεισε η παλιά Εθνική Οδός Ιωαννίνων Άρτας από πτώσεις δέντρων στο Τέροβο.

Τα δέντρα απομακρύνθηκαν από συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ έχει κινηθεί και μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας για τον καθαρισμό του δρόμου από φερτά υλικά.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έως το βράδυ θα επεκταθούν στο σύνολο της Δυτικής Ελλάδας, ενώ τις νυκτερινές ώρες θα κινηθούν ανατολικότερα.

Κατά τη διάρκεια τη νύχτας προς Παρασκευή, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στις Σποράδες και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα. Μετά το μεσημέρι ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr