Ανδρικόπουλος: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η ποιότητα τροφίμων - pelop.gr


Ανδρικόπουλος: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η ποιότητα τροφίμων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» για τους εργαζομένους των σούπερ-μάρκετ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι εκπαιδευόμενοι, συνολικά 60 άτομα, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα με τον χειρισμό τροφίμων κατά την εκτέλεση της εργασίας τους, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις οδηγίες και τις τεχνικές που βελτιώνουν τις διαδικασίας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση των προϊόντων που πουλάει η επιχείρηση. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει και το περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, ενώ στο τέλος διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά προς τους συμμετέχοντες.

Στόχος της επιχείρησης μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης των εργαζομένων της είναι η διασφάλιση της υψηλούς ποιότητας των τροφίμων και η παροχή ασφαλών προϊόντων προς τον καταναλωτή. Τα σούπερ-μάρκετ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζουν να επενδύουν ενεργά ανάμεσα στα άλλα και στην εκπαίδευση των εργαζομένων που απασχολούν, παρέχοντας τους έτσι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr