Οι αλλαγές του Μπαξεβάνου στην Παναχαϊκή-Ο Κολ και οι Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Λινάρδος - pelop.gr


Οι αλλαγές του Μπαξεβάνου στην Παναχαϊκή-Ο Κολ και οι Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Λινάρδος

Οι αλλαγές που προσπαθεί να «περάσει» στην Παναχαϊκή με το...καλημέρα στην ομάδα ο Σπύρος Μπαξεβάνος φάνηκαν και στο προχθεσινό φιλικό ιερού σκοπού με την Κ19 για την ενίσχυση του Παναγιώτη/Ραφαήλ. Οι επιλογές έτσι και αλλιώς είναι μετρημένες, αλλά κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα! Καταρχήν ο Σάββας Σιατραβάνης αγωνίστηκε σ' έναν πιο ελεύθερο ρόλο, «πάτησε» περισσότερο περιοχή και σκόραρε δύο φορές. Δεύτερον ο Λευτέρος Ιντζόγλου και ο Παναγιώτης Λινάρδος ξεκίνησαν μαζί στο βασικό σχήμα. Ο πρώτος ήταν συνεχώς μεταξύ των δύο κεντρικών αμυντικών, του Κώστα Ρουγκάλα και του Τίμου Τσελεπίδη προσπαθώντας από πίσω να κάνει πιο γρήγορο το παιχνίδι της Παναχαϊκής και ο Θανάσης Παπατόλιος στη μεσαία γραμμή ήταν το «6άρι» στη μεσαία γραμμή με τον Παναγιώτη Λινάρδο και προσφέρει στην κατοχή και στη δημιουργεία.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ

Ενόψει Κέρκυρας το προβάδισμα για την 11άδα έχουν αυτοί που ξεκίνησαν προχθές. Δηλαδή οι Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Λινάρδος, Μωραΐτης. Αυτός που διεκδικεί θέση και θα τον περιμένει ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι ο Ισραέλ Κολ, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντίνος μέσος μπορεί να «γλικάνει» το κέντρο της Παναχαϊκής, αγωνίστηκε στι β' μέρος του προχθεσινού φιλικού, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΛΑΝΤΙΤΣ

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Παναγιώτης Μωραΐτης, Πέταρ Ορλαντιτς στην προχθεσινή νίκη της Παναχαϊκής με 7-0 επί της Κ19. Μοιράστηκαν τη θέση του φορ, αγωνιζόμενοι από ένα 35λεπτο. Ο Μωραΐτης είναι γνωστό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Ο Ορλαντιτς σε κάθε παιχνίδι δείχνει πράγματα και είναι απώλεια ότι θα χάσει 7-8 παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από 1η Ιανουαρίου όταν και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Παναχαϊκή.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr