Επίθεση Κικίλια σε Πολάκη - pelop.gr


Επίθεση Κικίλια σε Πολάκη

Διαδικτυακή μάχη ξέσπασε το πρωί μεταξύ νυν και πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου στο Υπουργείο Υγείας, όταν με αφορμή τον τραγικό θάνατο της 52χρονης συζύγου του υποδιευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Ιωάννη Μουρμούρα, ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τη νυν ηγεσία γιατί δεν σήκωσε ελικόπτερο από το 'Ακτιο για την ταχύτερη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

"Ο κύριος Πολάκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν γίνονται δευτερογενείς αεροδιακομιδές μεταξύ χερσαίων περιοχών", τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε χαρακτηριστικά:

"Ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης μετά από 4 χρόνια στο Υπουργείο Υγείας, θα έπρεπε να ντρέπονται περισσότερο και να μιλούν λιγότερο. Είναι αυτοί που έκλεισαν την καρδιοχειρουργική κλινική του Ρίου. Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν σήμερα συγγνώμη, παριστάνουν τους σχολιαστές για τον τρόπο διακομιδής.

Γνωρίζουν όμως ότι:

-Οι αεροδιακομιδές γίνονται όταν έχουν εξαντληθεί όλοι οι υπόλοιποι πιθανοί τρόποι διακομιδής.

-Δευτερογενείς αεροδιακομιδές δεν πραγματοποιούνται μεταξύ χερσαίων περιοχών.

-Αν και γιατρός, ο κ. Πολάκης αγνοεί σκοπίμως τόσο το συνολικό χρόνο εκτέλεσης της αεροδιακομιδής, όσο και την επιβάρυνση στην κατάσταση του ασθενούς από τις συνθήκες.

ΥΓ: Αναφορικά με την πολυδιαφημιζόμενη από τον κ. Τσίπρα βάση στο Άκτιο, αυτή εκτελεί αεροδιακομιδές μόνο με το φως της ημέρας.

Δυστυχώς περισσεύει το θράσος τους και λείπει η ντροπή".

Πηγή: Iatropedia.gr

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr