ΟΝΝΕΔ χωρίς παρωπίδες, ταμπέλες και ταμπού. Τι ειπώθηκε στο προσυνέδριο της Πάτρας - ΦΩΤΟ - pelop.gr


ΟΝΝΕΔ χωρίς παρωπίδες, ταμπέλες και ταμπού. Τι ειπώθηκε στο προσυνέδριο της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Παρουσία του Γραμματέα της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο "Επίκεντρο" στην Πάτρα, το προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όπου μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία της οργάνωσης, πατρινός δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης.

Η ομιλία του ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ παρουσίασε το όραμά του για την ΟΝΝΕΔ μιλώντας για μια οργάνωση «χωρίς παρωπίδες, χωρίς ταμπέλες, χωρίς ταμπού και χωρίς όλα αυτά που μας χώριζαν επί χρόνια».

Με θερμά λόγια μίλησε για τον Π. Μαρινάκη ο Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Στεργίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα στέλεχος που έχει το κουράγιο, τη δύναμη και την επαγγελματική αυτονομία να οδηγήσει την ΟΝΝΕΔ στο μέλλον.

Σε ανάλογο ύφος ήταν οι τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ, Άγγελου Τσιγκρή, Ιάσονα Φωτήλα και Ανδρέα Κατσανιώτη, του Ν. Φαρμάκη, του προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη κ.ά.

Νωρίτερα, ο Γ. Στεργίου έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στο ξενοδοχείο Πάτρας Παλάς. Υπενθύμισε ότι με πρόταση του Κ. Μητσοτάκη έχει αποφασιστεί όσοι καταλαμβάνουν κομματική θέση να μην καταλαμβάνουν και κυβερνητική και κάλεσε τα τοπικά στελέχη να ξεπεράσουν αυτούς τους προβληματισμούς και να επικεντρωθούν στην υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr