Κερδισμένη η Παναχαϊκή από την αναβολή της πρεμιέρας - pelop.gr


Κερδισμένη η Παναχαϊκή από την αναβολή της πρεμιέρας

Ο κύβος ερρίφθη. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου και όχι στις 15 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και η Παναχαϊκή έχει τους λόγους της για να χαμογελά.

Πρώτον, έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος ο νέος χλοοτάπητας που έχει τοποθετηθεί στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων» στην Αγυιά και λογικά μέχρι τότε θα έχει προλάβει η ομάδα να κάνει εκεί και κάποιες προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί στο ντέρμπι στη φυσική της έδρα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεύτερον, η Παναχαϊκή τις τελευταίες ημέρες απέκτησε τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τον Λευτέρη Ιντζόγλου, τον Κώστα Ρουγκάλα και τον Πέταρ Ορλάντιτς. Πλέον ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς έχει έξτρα χρόνο να δουλέψει μαζί τους για να τους εντάξει στην ομάδα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές και κυρίως ο Ορλάντιτς θα έχει τον χρόνο προσαρμογής που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Για να μην λέμε μόνο τα θετικά, να αναφέρουμε και τα αρνητικά για την Παναχαϊκή σε ότι έχει να κάνει με την αναβολή της πρεμιέρας. Το βασικότερο μείον είναι ότι σε σχέση με αρκετές ομάδες έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίς την προετοιμασία. Λογικά λοιπόν είναι σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, αλλά ίσως αυτό το πλεονέκτημα να μην το έχει στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Η αναβολή βασικά δόθηκε για να βρεθεί χρόνος προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν γίνουν βήματα προς τα πίσω και από τη Λίγκα και από την ΕΡΤ με την προοπτική να οδηγηθούν σε συμφωνία.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr