Η φέτα Καλαβρύτων στη ΔΕΘ - pelop.gr


Η φέτα Καλαβρύτων στη ΔΕΘ

Προϊόντα με Προστατευόμενης Ονομασίας (ΠΟΠ) και Γεωγραφικής Ενδειξης (ΠΓΕ) που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα θα παρουσιαστούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ενότητας «Για να Ξέρουμε τι Τρώμε». Μια πρωτοβουλία που εστιάζει στο τρίπτυχο α) ασφάλεια τροφίμων, β) προστασία παραγωγών - καταναλωτών και γ) βιώσιμη ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, στον υπαίθριο χώρο μπροστά από το περίπτερο 10 της Εκθεσης, θα εκτεθούν συνολικά πάνω από 100 διαφορετικά ελληνικά προϊόντα που υπάγονται σε καθεστώς ποιότητας της ΕΕ. Τα προϊόντα θα προέρχονται από την ελληνική Περιφέρεια και στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα έχει την τιμητική της μεθαύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και το Europe Direct Patras - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής ένας διακεκριμένος μάγειρας θα ετοιμάσει live συνταγές με τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα Φέτα Καλαβρύτων, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου, Σταφίδα Βοστίτσα, Βιολογικό Ελαιόλαδο, Μαυροδάφνη Πατρών και Μοσχάτο Ρίου.


Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr