Πάτρα:«Καλημέρα» με αναισθητικό και ληστεία! - pelop.gr


Πάτρα:«Καλημέρα» με αναισθητικό και ληστεία!

Ωρα 11.30 το πρωί στην περιοχή του Μιντιλογλίου άνδρας εισβάλλει σε κατοικία. Βρίσκει στην αυλή της την ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην οποία αφού της έριξε σπρέι, την ακινητοποίησε και τη λήστεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος προφανώς είχε παρακολουθήσει το σπίτι, πήδησε το φράχτη και ενώ η 69χρονη ιδιοκτήτρια βρισκόταν στην αυλή, της επιτέθηκε και της έριξε σπρέι στο πρόσωπο. Ακολούθως πέρασε στο εσωτερικό του σπιτιού και έκλεψε δύο κουμπαράδες οι οποίοι φέρεται ότι περιείχαν το ποσό των 2.000 ευρώ.

Οταν η γυναίκα συνήλθε από την επίθεση ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία η οποία προσήλθε στην κατοικία της πήρε τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χρησιμοποιώντας σπρέι με άγνωστη ουσία, ψέκασε στο πρόσωπο μια 69χρονη ημεδαπή, που βρισκόταν στο μπαλκόνι της οικίας της και αφού η παθούσα έχασε τις αισθήσεις της, ο δράστης, εισήλθε στην οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ.

Ενεργούνται έρευνες και αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr