Ποιους και τι είδαμε στην Επίδαυρο - pelop.gr


Ποιους και τι είδαμε στην Επίδαυρο

Το γεγονός των περασμένων ημερών, ήταν η πρεμιέρα του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο. Μετά από απουσία έξι χρόνων, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επέστρεψε στην Επίδαυρο με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χάντερ σε μια παράσταση που απέσπασε θετικές κριτικές και χειροκρότημα.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αλλά και το Σάββατο πολλοί ήταν οι πατρινοί αλλά και οι φίλοι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που έδωσαν το παρών, είτε ερχόμενοι με τα δικά τους αυτοκίνητα, είτε με πούλμαν που είχαν ναυλωθεί ειδικά για αυτόν τον λόγο. Αρκετοί έμεναν στο Λυγουριό και άλλοι στις γειτονικές περιοχές δίνοντας ραντεβού το βράδυ στο θέατρο και έπειτα στον θρυλικό Λεωνίδα και στα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής.

Η «Π» ήταν εκεί τόσο στην πρεμιέρα όσο και την επόμενη ημέρα και κατέγραψε με τον φωτογραφικό της φακό όσους έδωσαν το παρών το διήμερο.

* Ο «Προμηθέας Δεσμώτης» θα παρουσιαστεί και σήμερα στο Ρωμαϊκό Ωδείο (21.30) στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Info:

Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία Σταύρος Τσακίρης. Μετάφραση Δημήτρης Δημητριάδης. Σκηνική εγκατάσταση Κώστας Βαρώτσος. Κοστούμια Γιάννης Μετζικώφ. Κίνηση Μαρτσέλλο Μάνι. Σχεδιασμός φωτισμών Σάκης Μπιρμπίλης. Βοηθοί σκηνοθέτη: Εφη Ρευματά - Μάρια Φλωράτου

Παίζουν: Κάθριν Χάντερ, Νικήτας Τσακίρογλου, Δημήτρης Πιατάς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γεράσιμος Γεννατάς, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αντιγόνη Φρυδά, Κώστας Νικούλι.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

panagopoulou@pelop.gr

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr