Αιγιάλεια - Σελιανίτικα: Ζουν από το Πάσχα με τα σκουπίδια - pelop.gr


Αιγιάλεια - Σελιανίτικα: Ζουν από το Πάσχα με τα σκουπίδια

Τραγική είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια στα Σελιανίτικα, όπως καταγγέλει μετά φωτογραφικών ντοκουμέντων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ηλιος», ο πρόεδρος του οποίου Γ. Ρόζος θα είναι σε λίγες μέρες και ο νέος κοινοτάρχης.

Ζητούμενο είναι η αποκομιδή και άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών μέσα από τον οικιστικό ιστό του παραλιακού χωριού, όπως έγινε, κατόπιν πίεσης, τις προηγούμενες ημέρες με σωρούς απορριμμάτων δίπλα από το γήπεδο.

Σε άλλα σημεία, από το Πάσχα και μέχρι σήμερα, εξακολουθούν να μην έχουν μαζευτεί στερεά απόβλητα με αποτέλεσμα την άσχημη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι. Τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει σωρούς, η κακοσμία είναι έντονη και ο κόσμος ανησυχεί για τις επιπτώσεις στην υγεία του, καθώς επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

Οι φωτογραφίες από δύο σημεία καταδεικνύουν και το δράμα των δημοτών, η υπομονή των οποίων έχει εξαντληθεί, ζητώντας το αυτονόητο, να έχουν δηλαδή ποιότητα στην καθημερινότητα. Οπως λένε συνεχώς ανακοινώνονται μέτρα ανακούφισης της περιοχής αλλά τίποτε δραστικό και ουσιαστικό, δεν έχουν δει έως τώρα.

Αρκετές είναι οι καταγγελίες και από επιχειρηματίες, με την κατάσταση στην κεντρική αγορά και στα παραλιακά τμήματα που βλέπουν να χειροτερεύει περισσότερο.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr