Πάτρα: Θύμισε συγκέντρωση από τα παλιά... - Τι είπε η Γεννηματά - pelop.gr


Πάτρα: Θύμισε συγκέντρωση από τα παλιά... - Τι είπε η Γεννηματά

Πρώτος στην ΕΑΠ έφτασε χθες λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου, ζεσταίνοντας το κλίμα στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γήπεδο. Η εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού ξεσήκωσε την εξέδρα με τα γνωστά συνθήματα που έρχονται από το παρελθόν και «Ανδρέα, ζεις εσύ μας οδηγείς» και «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό».

«Δίνουμε μάχη με όλες τις δυνάμεις μας, για την Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια, Απόστολε» είπε όταν ανέβηκε στο βήμα ο αχαιός πρώην Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος σε πρώτο ενικό προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα.

Η αναφορά αυτή ήταν η πρώτη από τις δύο σημαντικές… πάσες που δόθηκαν χθες το βράδυ με την κ. Γεννηματά να είναι ήδη μέσα στο γήπεδο και να χειροκροτεί. Τη δεύτερη μεγάλη… πάσα της βραδιάς την έκανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με το που ανέβηκε με τη σειρά της στο βήμα, επισημαίνοντας ότι πλέον «καμία ψήφος δεν μπορεί να πάει χαμένη και «με εσένα Γιώργο θα πάμε δυνατά, θα πάμε μαζί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου των βουλευτικών εκλογών στην Αχαΐα».

Περισότερα σήμερα με την "Πελοπόννησο" της Πέμπτης 16 Μαϊου

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr