Εμείς στην ΑΚΙΔΑ λέμε: φτάνει πια - pelop.gr


Εμείς στην ΑΚΙΔΑ λέμε: φτάνει πια

Αν και η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ (ΑΚΙΔΑ) στις δημοτικές εκλογές του 2014 έδωσε το στίγμα της, ως μια νέα πρόταση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, σήμερα, στις εκλογές της 26ης Μαΐου έρχεται να διεκδικήσει. Οχι ένα καλό αποτέλεσμα στις κάλπες για να μετρήσει τις δυνάμεις της, αλλά να διεκδικήσει την ίδια τη δημοτική αρχή. Για το όνειρο των παιδιών μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τους πολίτες του. Από το 2014 ως σήμερα, από τη θέση της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, η παρουσία μας ήταν συνεχής και υπεύθυνη, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας μείζονα ζητήματα του τόπου μας, προτείνοντας λύσεις, απευθυνόμενη πάντα στους συμπολίτες μας.

Τόσο οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, όσο και η σημερινή, όλα αυτά τα χρόνια, με την αλαζονεία τους, την κακοδιαχείριση, την αδιαφάνεια και τη διαπλοκή που τις χαρακτήριζαν και συνεχίζουν να τις χαρακτηρίζουν, δημιούργησαν μια κατάσταση πολιτικού αμοραλισμού. Ηδη ο πολίτης του Δήμου, για άλλη μια φορά, βρίσκεται εγκλωβισμένος στην πελατειακή σχέση και στην πολιτική σκοπιμότητα μιας παράταξης, που θέλει τη νίκη στις εκλογές από πολίτες εξαρτημένους. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα πρώην στελέχη της νυν δημοτικής αρχής, που αποχώρησαν το τελευταίο εξάμηνο και τα οποία αφού έπαθαν ξαφνικά «Οραμα» εντάχθηκαν σε μιαν άλλη παράταξη, ασκώντας δήθεν κριτική σε κακώς κείμενα, που οι ίδιοι ανέχθηκαν και στήριξαν.

Τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά, που πρέπει να λυθούν οριστικά.

Εμείς στην ΑΚΙΔΑ λέμε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ζητάμε από τους πολίτες να αντισταθούν στην ψηφοθηρική εξαργύρωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ανάγκης. Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί!

Ολα αυτά τα πέντε χρόνια με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουνάβη, βρήκαμε τη δύναμη να καταγγείλουμε δημόσια καθεστωτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες. Το ίδιο κάνουμε και τώρα, προσπαθώντας να εμποδίσουμε τη συνέχιση όλων αυτών που μας πνίγουν.

Εμείς στην ΑΚΙΔΑ δεν πιστεύουμε στον μεσσία ηγεμόνα, στον παράγοντα, τον ειδικό που ξέρει τα πάντα.

Εμείς στην ΑΚΙΔΑ είμαστε νέοι άνθρωποι, που αντιμετωπίζουμε την πολιτική ως δημιουργία και όχι ως επάγγελμα.

Εμείς στην ΑΚΙΔΑ βάζουμε στο επίκεντρο τον πολίτη, τον οποίο προτρέπουμε να συμμετέχει στον σχεδιασμό της διαχείρισης του Δήμου και αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μέσω της ενεργοποίησής του στις δομές του Δήμου μας, που στοχεύουμε να υλοποιήσουμε. Εμείς θα συναποφασίζουμε με τους πολίτες και αυτό θα πράξουμε.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου καλούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΑΚΙΔΑ.

Για όσους λοιπόν σκέφτονται και πιστεύουν πως πρέπει να παραδώσουμε έναν Δήμο που να ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις προσδοκίες των παιδιών μας, αξίζει να κάνουμε την ανατροπή, αξίζει να δώσουμε μία ευκαιρία στον τόπο μας.

>*αρχαιολόγος. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια της Δύμης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με τον συνδυασμό ΑΚΙΔΑ του Παναγιώτη Κουνάβη.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr