Πάτρα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο - pelop.gr


Πάτρα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Πλούσιο είναι και αυτό το σαββατοκύριακο σε θεατρικές παραστάσεις, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους θεατές.

Για τους μικρούς φίλους του θεάτρου, σήμερα στις 18.30 και αύριο στις 11.30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» θα δοθούν οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «Μικρού Πρίγκιπα» σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη με τον ίδιο και τους Ελευθερία Θανάση, Ράνια Αθανασοπούλου, Τόλη Κοκκινόπουλο, Γιάννη Κολόμβο και Μαρία Γκλαβά.

Σήμερα και αύριο στις 18.00 στο Royal θα βρούμε τον «Πήτερ Παν» σε διασκευή - σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη με τους Αρη Βέβη, Μικέ Γλύκα, Ντέπυ Μοράρη, Νεφέλη Οικονόμου, Τάσο Ράπτη, Κωνσταντίνο Τσονόπουλο, Χρυσαλένα Χριστοπούλου και Μαριλίζα Χρονέα. Γενική είσοδος 12 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ.

Αύριο στις 11.30 και στις 17.30 στο «Πάνθεον», η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει την παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου. Παίζουν: Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκος Χρηστίδης και Φώτης Σπύρος.

Περνώντας στους ενήλικους θεατές, στο «Πολύεδρο» ο Δήμος Αβδελιώδης σήμερα στις 20.30 θα παρουσιάσει δύο έργα του Παπαδιαμάντη, «Το Μυρολόγι της Φώκιας» και «Το Καμίνι», με την Αλεξία Φωτιάδου. Είσοδος 8 ευρώ, ανέργων 6 ευρώ.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα παραγωγή των «Υποκριτών», με τίτλο «Η επίσκεψη του επιθεωρητή», στο θέατρο Αγορά στις 21.00. Η σκηνοθεσία είναι του Μίλτου Παπλά και παίζουν οι: Γιώργος Παράμερος, Χριστίνα Χρυσικού, Θεοδώρα Μικρώνη, Φώτης Παναγόπουλος, Χρύσανθος Παπαθανασόπουλος, Αρετή Χαλιπίλια και Γιώργος Νταλιάνης. Γενική είσοδος 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ.

Στο θέατρο Επίκεντρο+ συνεχίζεται το «Closer» (σήμερα 21.15 και αύριο 20.00) από την ομάδα Jam σε σκηνοθεσία Γιώργου Παύλου με τους Δημήτρη Βαμβακά, Χριστίνα Κουταλιάγκα, Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου και Νίκο Τσίχλα. Γενική είσοδος 10 ευρώ, μειωμένο - ομαδικό 8 ευρώ, ατέλειες 5 ευρώ.

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» συνεχίζεται η «Βασίλισσα» (21.15) από τη θεατρική ομάδα Καρτέλ.

Οι δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» θα πραγματοποιηθούν σήμερα (21.30) και αύριο (20.30) στις Γραμμές Τέχνης. Η σκηνοθεσία είναι της Νικολέττας Μπακοπούλου και παίζουν οι: Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιάννης Πετρούτσος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Νεφεντίνα Μοσχόβου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης, Μαρία Γεωργακοπούλου. Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: 6906569578.

Σήμερα και αύριο (21.30) στο act θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίες παραστάσεις για την «Πάσπαργο» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα σε σκηνοθεσία του ίδιου, με τους Εφη Κιτσαντά, Κώστα Κουτρουμπή και Γιάννη Τσάκωνα. Γενική είσοδος 12 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ, σπουδαστές δραματικών σχολών - θεατρολόγοι 6 ευρώ.

Τέλος, για όσους αγαπούν το stand up comedy, ο Θωμάς Ζάμπρας θα βρίσκεται αύριο (19.00) στο θέατρο act για να μας παρουσιάσει την παράσταση «Εγώ γέλασα». Εισιτήρια: 8 ευρώ προπώληση και 10 ευρώ γενική είσοδος.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr