Κάτι κινείται στην Αχαΐα - Επένδυση στο εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ - Ανοιξε το Moxy hotel - pelop.gr


Κάτι κινείται στην Αχαΐα - Επένδυση στο εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ - Ανοιξε το Moxy hotel

Η Friesland Campina Hellas ανακοίνωσε χθες, την επέκταση του εργοστασίου της ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, με μια νέα επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ, με την οποία θα αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της μονάδας κατά 50%.

Η υλοποίηση της επένδυσης, ανακοινώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Friesland Campina Hellas Κωνσταντίνο Μαγγιώρο, ο οποίος ενημέρωσε μαζί με τον διευθυντή του εργοστασίου Βασίλη Κυριακόπουλο και στελέχη της εταιρείας, εκπροσώπους ΜΜΕ.

Στην ενημέρωση κατά την οποία είχε προσκληθεί και παραβρέθηκε η «Π», έγινε γνωστό ότι, η επέκταση του εργοστασίου και της παραγωγικής του δυνατότητας, θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός του 2019, ένα έτος-σταθμό για το ΝΟΥΝΟΥ, που γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Το επενδυτικό σχέδιο 2019 εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας και μακροχρόνιας στρατηγικής της εταιρείας. Περιλαμβάνει επέκταση βιομηχανικών κτιρίων και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού παραγωγής, με τα αντίστοιχα συστήματα ελέγχου και αυτοματισμών, κυρίως στα στάδια επεξεργασίας και αποθήκευσης γάλακτος.

Του ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

spapandreou@pelop.gr

Το Moxy hotel άνοιξε χθες και άλλαξε την όψη στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Φινετσάτοι και άνετοι κοινόχρηστοι χώροι και δωμάτια, υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ευγενικοί οικοδεσπότες και εντυπωσιακή θέα στη μαρίνα της πόλης είναι ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που θα προβάλει για να προσελκύσει νέους επισκέπτες στην περιοχή.

Η επένδυση υπολογίζεται ότι ανήλθε στα 10 εκατ. ευρώ και είναι αλήθεια ότι έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε μια ανάλογη κίνηση στον τουριστικό κλάδο στην Πάτρα.

Στη διάθεση των επισκεπτών που άρχισαν από χθες να καταφθάνουν στο νέο ξενοδοχείο, βρίσκονται 116 δωμάτια (κυρίως δίκλινα και ορισμένα οικογενειακά). Περίπου τα μισά από αυτά έχουν μέτωπο στον Πατραϊκό και τα υπόλοιπα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

του Μιχάλη Βασιλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "Π"

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr