«Βροχή» μεταλλίων για το Fight Club Πάτρας - pelop.gr


«Βροχή» μεταλλίων για το Fight Club Πάτρας

Σάρωσε τα μετάλλια η αποστολή του Μαχητικού Συλλόγου υστέρα από την συμμετοχή της στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκε η δυναμική της ομάδας με τον Κωνσταντίνο Βάρσο, στα -45κ. να κατακτά τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και την Μαριτίνη Αγγελόπουλου στα -51κ. την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιομ κάνοντας και οι δυο εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Ζιώγα στα -53κ., αλλά και δυο τρίτες θέσεις με δυο χάλκινα μετάλλια για την Ελπίδα Κρεμμύδα στα -47κ. και τον Χαράλαμπο Φλουσκούνη στα -33κ., για τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση που συμμετείχε. Καθώς και μια 5η θέση για τον Χρήστο Κόλλαρη στα -49κ.

Η τελευταία μέρα έκλεισε με μια ακόμα 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Νικόλ Σωτηρακοπούλου στα -44κ. και μια 5η θέση για τον Νίκο Αναστασόπουλο στα -37κ., χάνοντας στον «3ο αγών». Να σημειωθεί ότι και αυτοί οι αθλητές έκαναν την πρώτη εμφάνιση και το πρώτο επίσημο αγώνα τους.

Υστέρα από πολλούς δύσκολους αγώνες οι αθλητές του Μαχητικού Συλλόγου έδωσαν ρεσιτάλ νικών και η συγκομιδή των μεταλλίων έδειξε και την συνολική προσπάθεια αλλά και την ανοδική συνεχή πορεία του συλλόγου. Αξιόλογη ήταν και η προσπάθεια των αθλητών που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο με τον προπονητή τους Μιχάλη Κωτσόπουλο να δηλώνει υπερήφανος για όλη την αποστολή.

Επόμενος στόχος το «6th Sofia Open 2019» στην Βουλγαρία.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr