Η DUR χορηγός στη Θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου - pelop.gr


Η DUR χορηγός στη Θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Η DUR αποτέλεσε χορηγό στη θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου με τίτλο «Τσούχτρες» που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» το διάστημα 12 έως 17 Φεβρουαρίου2019 στην Πάτρα. Με τη φετινή παράσταση να αποτελεί αφιέρωμα στις διαφορές και τις διακρίσεις μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας,το Καρναβάλι της Πάτρας υπήρξε ο πρωταγωνιστής της, εναλλάσσοντας ανθρώπους και θαλασσινά στο ρυθμό των κυμάτων της θάλασσας.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πάτρας αποτελεί ένα αστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο ήδη από το 1992 έχει ως στόχο την ανάδειξη του Πατρινού Καρναβαλιού ως μέρους της τοπικής πολιτιστικής παράδοσης. Με 150 ενεργά μέλη και λάτρεις του καρναβαλιού, οι πολυποίκιλες δραστηριότητές του, όπως μουσικές και θεατρικές παρωδίες, αυτοσχέδια ή οργανωμένα γλέντια, καθώς και χοροί στις Απόκριες, συνθέτουν το ιδανικό κλίμα της απόλυτης καρναβαλικής διάθεσης.

Η DUR, σε συνεχή αλληλεπίδραση με την τοπική Κοινωνία, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να ενθαρρύνει εκδηλώσεις με επίκεντρο την ανάδειξη του πολιτισμού και την αναβίωση εθίμων που επιβεβαιώνουν την πλούσια κληρονομιά της έδρας της.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr