Πάτρα: Καρέ - καρέ σήμερα το βίντεο με την ανθρωποκτονία του Μπακάρι Χέντερσον - pelop.gr


Πάτρα: Καρέ - καρέ σήμερα το βίντεο με την ανθρωποκτονία του Μπακάρι Χέντερσον

Νεότερη ενημέρωση:

Ξεκίνησε στη δίκη για την ανθρωποκτονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον η προβολή των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ (μέσα και έξω). Οι παράγοντες της δίκης βλέπουν όλο το βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος. Το επίμαχο σημείο θα δει καρέ καρέ η συνδιάσκεψη του δικαστηρίου αργότερα. Νωρίτερα η βοηθός του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ζήτησε να αναμένει το δικαστήριο για την προβολή μέχρι τις 12 το μεσημέρι που θα έρθει ο γνωστός ποινικολόγος από άλλη δίκη που διεξάγεται στην Καλαμάτα. Το αίτημα απορρίφθηκε.

Νωρίτερα:

Σε νέα, καθοριστική για την κρίση του δικαστηρίου φάση, μπαίνει σήμερα η δίκη για την ανθρωποκτονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον στον Λαγανά της Ζακύνθου, τον Ιούλιο του 2017, με εννέα κατηγορούμενους να αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Η δίκη συνεχίζεται με την προβολή του βίντεο που δείχνει τον θανάσιμο ομαδικό ξυλοδαρμό του Αμερικανού, ενώ τη Δευτέρα θα καταθέσει και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, που είχε διενεργήσει την νεκροψία.

Πρόκειται για δύο κομβικής σημασίας συνεδριάσεις, τουλάχιστον από όσα αναφέρουν οι συνήγοροι που διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Από την έναρξη της δίκης, ο συνήγορος υπεράσπισης τριών εκ των εννέα κατηγορουμένων, Αλέξης Κούγιας, είχε καταθέσει ένσταση, θέτοντας ζήτημα νομιμότητας της χρησιμοποίησης ως αποδεικτικού υλικού του βίντεο, που απεικονίζει την ανθρωποκτονία.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Ανδρέας Πάτσης, δήλωσε: «Στο βίντεο, εμείς θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα, σημείο - σημείο, λεπτό προς λεπτό, για να καταδείξουμε την ευθύνη ενός εκάστου, που λειτούργησαν ως αγέλη και μαζί με την ιατροδικαστή, η οποία θα καταθέσει τη Δευτέρα, θα ρίξουμε πλήρες φως».

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr