ΠΑΤΡΑ: Συνέδριο για τις εξελίξεις στη Μαιευτική – Γυναικολογία - pelop.gr


ΠΑΤΡΑ: Συνέδριο για τις εξελίξεις στη Μαιευτική – Γυναικολογία

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου εκκινά το τριήμερο συνέδριο «Εξελίξεις στη Μαιευτική - Γυναικολογία»από τη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Παν/μίου Πατρών. Με ώρα έναρξης στις 10.00 π.μ., εξειδικευμένοι επιστήμονες και διακεκριμένοι ιατροί θα συζητήσουν καίρια ζητήματαπου απασχολούν τηγυναικολογική ογκολογία, τουςμαιευτικούς υπέρηχους, την παιδική-εφηβική γυναικολογία, την αναπαραγωγή.

Οπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής της Μ/Γ Κλινικής

Καθηγητής Γεώργιος Ο. Δεκαβάλας σημειώνει: «Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο το Συνέδριο: «Εξελίξεις στη Μαιευτική-Γυναικολογία», που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στις 12-14 Οκτωβρίου 2018. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ογκολογική Εταιρεία.

Πρόκειται για την καθιερωμένη επιστημονική εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός να διοργανώνεταικάθε δύο χρόνια από τη Μ/Γ Κλινική του Πανεπιστημίου μας και απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους της νοτιοδυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν, από διακεκριμένους Έλληνες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα που απασχολούν τον μαχόμενο ιατρό και καλύπτουν τις τέσσερις εξειδικεύσεις της Γυναικολογίας: γυναικολογική ογκολογία, μαιευτικοί υπέρηχοι, παιδική - εφηβική γυναικολογία, αναπαραγωγή. Παράλληλα, η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική-Γυναικολογία, εντάσσει στο Επιστημονικό Πρόγραμμα το Σεμινάριο Πιστοποίησης «Υπερηχογραφίας Α΄ Τριμήνου». Τέλος, εκτός από τους συναδέλφους ιατρούς, το συνέδριο απευθύνεται σε εκπροσώπους της νομικής επιστήμης και της βιοηθικής, καθώς περιλαμβάνει θέματα για την ιατρική αστική ευθύνη, τη νομική και βιοηθική προσέγγιση στη γενετική, κ.ά.

Με δεδομένο ότι οι νέες γνώσεις και οι εξελίξεις καλπάζουν πλέον με αλματώδη ρυθμό, ευελπιστούμε ότι το συνέδριό μας θα αποτελέσει και πάλι έναν χώρο επιστημονικής ενημέρωσης και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων. Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του, συμβάλλοντας στον διαρκή διεπιστημονικό διάλογο αλλά και στη μόνιμη ανάγκη για επικοινωνία».

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr