Το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιάλειας πλησιάζει - pelop.gr


Το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιάλειας πλησιάζει

Εστιάζοντας σε θέματα της περιφέρειας μας, πραγματοποιούμε τον Οκτώβριο του 2018, το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιαλείας, καθιερώνοντας το πλέον σε ένα σημαντικό θεσμό μέσω του οποίου ο Δήμος, οι τοπικοί φορείς και οι επιχειρήσεις θέτουν αναπτυξιακή ατζέντα και συζητούν μεταξύ τους, αλλά και με εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Η φετινή διοργάνωση προσανατολίζεται στους εξής τρείς βασικούς άξονες:

• Πολιτισμός / Τουρισμός. Ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού κάλους της περιοχής

• Προοπτικές στην Αγροτική Ανάπτυξη

• Έργα Υποδομής

Στόχος του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η προσέγγιση και παρουσίαση των καίριων θεμάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή με την συμμετοχή και την συνεργασία τοπικών και κρατικών φορέων, καθώς και παραγόντων της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Μέσα από το γόνιμο διάλογο μεταξύ των αρμόδιων, θα προκύψουν κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις της περιοχής στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι όλων των βαθμών αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Δ.Ε., εκπρόσωποι οικονομικών και κοινωνικών φορέων, τοπικοί παραγωγοί και λοιπά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr