Ο δήμαρχος κάλεσε Δέδε και εισαγγελέα για τα αντιπλημμυρικά έργα - pelop.gr


Ο δήμαρχος κάλεσε Δέδε και εισαγγελέα για τα αντιπλημμυρικά έργα

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα υποδομών Γιώργο Δέδε, είχε ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, στο περιθώριο του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Αχαΐας, στο οποίο παρέστησαν και οι δύο.

Με αιχμή του δόρατος τα αντιπλημμυρικά έργα, σε πολλά σημεία παραπλεύρως της Ολυμπίας Οδού, ο κ. Παναγόπουλος κάλεσε το κυβερνητικό στέλεχος να επισκεφθεί το Αίγιο, στις 19 Οκτωβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη από τον δήμο και την «Π» το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιάλειας, με μία από τις θεματικές του ενότητες να αφορά στις υποδομές.

Το ζήτημα, λόγω και των συχνών κακών καιρικών συνθηκών, απασχολεί ιδιαιτέρως τον δήμο, ο οποίος «τρέμει» ενόψει χειμώνα, αφού δεν βλέπει πρόοδο εργασιών από την πολιτεία , παρότι προ πολλού έχει αποστείλει στο υπουργείο υποδομών, λεπτομερή τεχνική έκθεση με τα επικίνδυνα σημεία, από Αιγείρα μέχρι Παναγοπούλα.

Ο κ. Δέδες επανέλαβε, στην Κάτω Αχαΐα, ότι ετοιμάζεται μία μεγάλη εργολαβία για όλα τα τρωτά σημεία στην Κορίνθου-Πατρών, ωστόσο δεν ανέφερε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Για παν ενδεχόμενο ο δήμος έχει υποβάλει στην εισαγγελέα Αιγίου όλο τον κατάλογο με τις παραλείψεις ή κακοτεχνίες μελετητών και κατασκευαστών, με την δικαστική αρχή να έχει διατάξει σχετική προανάκριση.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr