Υποκατέστησαν την Πολιιτεία...για τα παιδιά τους - pelop.gr


Υποκατέστησαν την Πολιιτεία...για τα παιδιά τους

Δεν αρκέστηκαν στις πράξεις και τα έργα του υπουργείου Παιδείας ή του Δήμου Αιγιάλειας και έτσι οι γονείς των μαθητών του 2ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ακράτας, από μόνοι τους κυρίως φρόντισαν να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες μάθησης των παιδιών τους στο σχολείο.

Διαμόρφωσαν ένα προαύλιο, που θυμίσει κανονικό χώρο άθλησης και το κυριότερο μία σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα εγκαίνια των οποίων έγιναν τη μέρα του αγιασμού, για τη νέα χρονιά, από τον ιερέα π. Νικόλαο.

Οπως ανακοινώθηκε, στη λιτή εκδήλωση, οι Η/Υ προήλθαν από δωρεά του Ιδρύματος «Αγγελικούση», κατόπιν παρέμβασης του Συλλόγου Γονέων και των διευθυντριών των δύο σχολικών μονάδων Χαράς Μαμωνά και Γεωργίας Ρόζου, αντίστοιχα.

Τη δική τους συμβολή στο να δημιουργηθούν οι νέοι χώροι, αλλά και υποστηρικτική παρουσία, είχαν, ο αντιδήμαρχος Ακράτας-Αιγείρας Γιώργος Γιοβας, οι κοινοτάρχες Κραθίου Δημήτρης Δημητρίου και Πλατάνου Ανδρέας Ρεκούτης, ο Σύλλογος Πυροσβεστών Πλατάνου «Πήγασος» και αρκετοί εθελοντές με εργασία, όπως ο Φάνης Κόγκος που δωρεάν έκανε επίστρωση του προαυλίου.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr