Αιγιάλεια: Μαζί στη γιορτή αλλά χώρια στα δώρα του δημάρχου οι υπάλληλοι του δήμου (Φωτο) - pelop.gr


Αιγιάλεια: Μαζί στη γιορτή αλλά χώρια στα δώρα του δημάρχου οι υπάλληλοι του δήμου (Φωτο)

Για πρώτη φορά, ο Σύλλογος υπαλλήλων του δήμου και αυτός των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΑ, πραγματοποίησαν από κοινού εκδήλωση για να κόψουν την πίτα τους, συνδυάζοντας την αποκριάτικη διάθεση της περιόδου, με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Πέρα από μέλη τους, συγγενείς και φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο η εκδήλωση τράβηξε το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, στελέχη της οποίας έσπευσαν να βρεθούν με τους ανθρώπους που καθημερινά συνεργάζονται στις διάφορες υπηρεσίες.

Τη συνεργασία αυτή, για την επίλυση εργασιακών αιτημάτων αλλά και καλής λειτουργίας του δήμου, υπογράμμισε ο δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, έχοντας φέτος πιο εύκολο έργο, αφού οι πρόεδροι των συλλόγων Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος και Φώτης Σωτηρόπουλος (αντίστοιχα) προτίμησαν να μην ασχοληθούν με τα συνδικαλιστικά τους ζητήματα.

Αυτό που συζητήθηκε ωστόσο στα τραπέζια, ήταν η κίνηση του δημάρχου (εσκεμμένη ή μη), τηρώντας τη συνήθεια για δώρο μία 3ήμερη άδεια σε τυχερό υπάλληλο, κάτι όμως που έπραξε για τον Σύλλογο του δήμου όχι όμως και για τη ΔΕΥΑΑ, παρότι πρόεδρος αυτής.

Πέραν της δυσαρέσκειας γι' αυτό από τον Φ. Σωτηρόπουλο, ο μεν πρώτος σύλλογος είχε ως φλουρί ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ της ΔΕΥΑΑ ένα 3ήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Στο «Περιγιάλι» Διγελιωτίκων, βρέθηκαν ακόμα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μπούνιας, οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής ΠΕ Παναγιώτης Μαρινόπουλος.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr