Αιγιάλεια:«Θα κλείσουμε δρόμους»... κατά των διοδίων λένε οι καταστηματάρχες - pelop.gr


Αιγιάλεια:«Θα κλείσουμε δρόμους»... κατά των διοδίων λένε οι καταστηματάρχες

Αποφασισμένοι να φτάσουν στ' άκρα, ασκώντας πίεση για τη μείωση του αντίτιμου των διοδίων στον Ελαιώνα Διακοπτού, αλλά και τη διευκόλυνση διερχόμενων οδηγών εντός Δήμου Αιγιάλειας, όπως και της μετακίνησής τους από Αίγιο-Πάτρα και αντίστροφα, εμφανίστηκαν χθες βράδυ οι καταστηματάρχες της περιοχής, στη γενική τους συνέλευση.

Ο πρόεδρος Στράτος Βαρδάκης, ξεκάθαρα, τόνισε ότι επί 10 χρόνια άπαντες έκαναν υπομονή για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου, σπάζοντας τα αυτοκίνητά τους και διακινδυνεύοντας τζίρους, αλλά και τη σωματική τους ακεραιότητα.

«Θα κλείσουμε τους δρόμους, αν μας αναγκάσουν», σημείωσε, ενώ περιέγραψε σε δραματικούς τόνους τη σημερινή κατάσταση στην παλιά εθνική οδό. «Μας εξαναγκάζουν να πηγαίνουμε από κει κι αν θρηνήσουμε θύματα θα είναι υπεύθυνη η Πολιτεία», κατέληξε.

Εξάλλου, ο επικεφαλής του ΚΚΕ στον Δήμο Χρήστος Λαϊνάς, με γραπτή του παρέμβαση, για το θέμα, ανέφερε «οι οδηγοί έχουν πληρώσει φόρους επί δεκαετίες για ν' αποκτήσουν σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους, ακόμη και με τη ζωή τους, ωστόσο αυτοί ανήκουν σε επιχειρηματικούς ομίλους με τεράστια κέρδη».

Ετσι,ζητά την κατάργηση των πλευρικών διοδίων Ακράτας και Καλαβρύτων,

τη μείωση κατά 50% του σταθμού Ελαιώνα και εκπτωτικά κουπόνια. Δ.Τ.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr