Αιγιάλεια:Διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος γεύτηκε τοπικούς οίνους και κουζίνα - pelop.gr


Αιγιάλεια:Διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος γεύτηκε τοπικούς οίνους και κουζίνα

Ο διάσημος δημοσιογράφος travel writer και chef, Marc d' Entremont, από τις ΗΠΑ, επισκέφθηκε επί διήμερο το Αίγιο, μετά από πρόσκληση του δήμου, με σκοπό να δει αμπελώνες και οινοποιεία της περιοχής και να δοκιμάζει σπεσιαλιτέ της τοπικής κουζίνας, όπως το μοναδικό «μπουργέτο».

Με θετικές εικόνες αναμένεται να προβάλει την Αιγιάλεια ως γαστρονομικό και οινικό προορισμο, να μεταφέροντας την εμπειρία του, σε σχετικά άρθρα με τεράστια απήχηση, μέσα από πολλά και διαφορετικά blogs όπως και τουριστικά έντυπα.

Τα «Οινοξένεια» βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του γι' αυτό και δοκίμασε μαύρη σταφίδα και αρκετά κρασιά, ενώ διαπίστωσε ότι η Αιγιάλεια του θυμίζει την Τοσκάνη.

Διέμεινε στα Βαλιμίτικα, κατέγραψε μαγείρεμα σε εστιατόριο της περιοχής του Αγίου Ανδρέα, γευμάτισε με την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Μαίρη Τσουκαλά και συνεργάτες της, ξεναγήθηκε στην παραλία Αιγίου, περπάτησε στο πλακόστρωτο της «Τεμπελόραχης» και επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Πελοπόννησος Εκδοτική Α.Ε
ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, 26222 Πάτρα

Μετάβαση στο πλήρες site
Τηλ 1: 2610-312530
Τηλ 2: 2611-100395
Fax: 2610-312535
Email: pelop@pelop.gr
Εμπορικό τμήμα: emporiko@pelop.gr
Tμήμα Αγγελιών: aggelies@pelop.gr